Cinemahut

werkwijze

Of u nu een overtuigend bedrijfsfilmpje wilt of een lange natuurdocumentaire, ik hanteer altijd deze werkwijze voor filmprojecten.

1. intake

Als allereerste doe ik een intake met u. Dat kan zowel telefonisch of ik kom bij u langs. We nemen samen uw wensen en eisen door en ik geef u een indicatie van de prijs.

2. Offerte

Ik zet dan mijn ideeën op papier en stuur dit samen met de offerte naar u op. U kunt dan alles goed doornemen en met eventuele wijzigingen terugkomen.

3. Uitwerking

Na het akkoord ga ik aan de slag met de voorbereiding. Ik werk de ideeën verder uit in een script, schrijf het scenario, boek de voice-overs en ga op zoek naar geschikte locaties.

4. Bespreking

Natuurlijk gaan we hier niet gelijk mee aan de slag. Ik bespreek het plan met u door en schaaf het script dan samen met u bij.

5. Opnames

Zodra het script vast staat ga ik verder met de planning van de opnamedagen. Ik plan de interviews in en begin met het camerawerk voor uw filmproject.

6. Eerste indruk

Na het filmen stuur ik de conceptvideo’s aan u op voor een eerste indruk. We bespreken het en ik vraag uw mening over de stijl, de voice-overs, de snelheid, het knippen en wat u nog meer in de video wilt.

7. Eindversie

Al uw opmerkingen en wensen worden meegenomen in het editen voor de eindversie van uw filmproject. Als dat allemaal gedaan is, stuur ik u de eindversie op in formaten waarmee u direct aan de slag kunt.

NEEM CONTACT OP

Wilt u meer informatie of wilt u mij graag inhuren voor een foto of film-project? Neem dan contact op via ​06-51 78 60 60​ of vul het contactformulier in.